Avlyst Yoga på Friluftshuset (Myk flyt)

Annet

Fra dato
25. oktober kl. 17:30
Til dato
13. desember kl. 18:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom
Turtyper
Annet, Yoga, Dntungoslo, Friluftshuset,
Arrangører
Friluftshuset Sørenga, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)
Turkode
13254
Dette arrangementet har allerede startet!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Er du nysgjerrig på yoga?
DNT og Gnist Yoga tilbyr kurs i yoga som passer for deg som er ny til yoga, eller som ønsker en roligere praksis med flyt.

Timene vil være halv-dynamiske, inspirert av vinyasa og yin yoga. I tillegg kommer innslag av pranayama (pusteøvelser), korte meditasjoner og intensjoner fra yogaens filosofi. Dette kurset passer for deg som av ulike grunner ønsker et roligere tempo, eller som vil starte med yoga.


Jeanette Olsen fra Gnist Yoga er en erfaren yogalærer som underviser på Friluftshuset på 5.året. Hun har en raus og inkluderende stil som mange deltakere setter pris på. 

Yogatimene foregår innendørs i Bystua på Friluftshuset til DNT Oslo og Omegn på Sørenga i en uformell setting. Friluftshuset tilbyr ellers et bredt spekter av aktiviteter, fra buldring til kajakkkurs. Stedet ligger idyllisk til ved sjøen, og er en oase midt i storbyen. 

Ha på deg myke klær eller treningstøy som ikke er altfor stramt. Vi har yogamatter til utlån, men ta gjerne med egen yogamatte om du har.

Kurs 8 uker: Mandager kl 17.30-18.30
Datoer: 23. august - 18. oktober. Pause i høstferie 4. oktober

              25. oktober - 13. desember

Pris: kr 1760,- pr kurs (ikke-medlemstillegg for de over 26 år kr. 150,-)

Vi følger FHIs retningslinjer til smittevern, og det innebærer blant annet : 1 meter avstand mellom deltakere, ingen berøring i timer, ekstra renhold av kontaktflater. Personer som føler seg syke må holde seg hjemme, og det kan bli aktuelt at deltakerne må ha med egne matter. 

• For spørsmål om kursinnhold, kontakt Jeanette på Gnist Yoga eller hei@gnistyoga.no

• For spørsmål om bestilling og betaling, kontakt Friluftshuset på friluftshuset@dntoslo.no


PS: Vi setter også opp et annet kurs, Sterk flyt, for de som er noe mer erfarne innen yoga, på mandager kl. 19.00-20.15. Søk på "Yoga på Friluftshuset (Sterk flyt)" for å finne den påmeldingen. 

Yoga på Friluftshuset (Myk flyt)

Er du nysgjerrig på yoga? DNT og Gnist Yoga tilbyr kurs i yoga som passer for deg som er ny til yoga, eller som ønsker en roligere praksis med flyt. ...

Kontaktinformasjon: