Avlyst Yoga på Friluftshuset (Sterk flyt)

Annet

Fra dato
25. oktober kl. 19:00
Til dato
13. desember kl. 20:15
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom
Turtyper
Annet, Yoga, Friluftsflow-Yoga, Dntungoslo, Friluftshuset,
Arrangører
Friluftshuset Sørenga, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)
Turkode
13255
Dette arrangementet har allerede startet!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Er du interessert i yoga? 
DNT og Gnist Yoga tilbyr kurs i yoga som passer for de som har gjort yoga tidligere, fortrinnsvis flere enn 2 kurs med Gnist Yoga eller et annet sted.

Yogalærer Jeanette Olsen fra Gnist Yoga har undervist yoga på Friluftshuset de siste 2,5 årene og er utdannet yogalærer i Mexico. Hun har en raus og uformell stil som mange deltakere setter pris på. Timene er inspirert av vinyasa-yoga, en dynamisk, relativt fysisk praksis. I tillegg kommer innslag av pranayama (pusteøvelser), korte meditasjoner og intensjoner fra yogaens filosofi.


Timene foregår innendørs i Bystua på Friluftshuset til DNT Oslo og Omegn på Sørenga i en uformell setting. Friluftshuset tilbyr ellers et bredt spekter av aktiviteter, fra buldring til kajakkkurs. Stedet ligger idyllisk til ved Sørenga Sjøbad, så kanskje frister det med et bad etter yogaen?

Ha på deg myke klær eller treningstøy som ikke er altfor stramt. Vi har yogamatter til utlån, men ta gjerne med egen yogamatte om du har.

Kurs 8 uker: Mandager kl 19:00 - 20.15 (60 minutter) - oppmøte 10 min før.
Datoer: 23. august - 18. oktober. Pause i høstferie 4. oktober.

              25. oktober - 13. desmeber
Pris: kr 1980,- pr kurs (ikke-medlemstillegg for de over 26 år kr. 150,-)

Vi følger FHIs retningslinjer til smittevern, og det innebærer blant annet : 1 meter avstand mellom deltakere, ingen berøring i timer, ekstra renhold av kontaktflater. Personer som føler seg syke må holde seg hjemme, og det kan bli aktuelt at deltakerne må ha med egne matter. Dersom undervisning ikke er tillatt, vil timene sendes online.


• For spørsmål om kursinnhold, kontakt Jeanette på www.facebook.com/gnistyoga eller hei@gnistyoga.no
• For spørsmål om bestilling og betaling, kontakt Friluftshuset på friluftshuset@dntoslo.no


PS: Vi setter også opp et annet kurs, Myk flyt, med roligere tempo som også passer bra for nybegynnere, på mandager kl. 17.30-18.30. Søk på "Yoga på Friluftshuset (Myk flyt)" for å finne den påmeldingen. 

Yoga på Friluftshuset (Sterk flyt)

Er du interessert i yoga?  DNT og Gnist Yoga tilbyr kurs i yoga som passer for de som har gjort yoga tidligere, fortrinnsvis flere enn 2 kurs med Gnist Yoga ...

Kontaktinformasjon: