DNT Talks: Isklatring i Oslo

25. januar kl. 19:00 - 20:00
Arrangement, Foredrag, Dnt-Talks, Vintertelting, Fjellski, Pulk, Vintertur
DNT Oslo og Omegn, Friluftshuset Sørenga
Dette arrangementet er over!

Ingenting som er bedre enn å dele kunnskap og erfaringer, så i de månedene hvor nettene blir lange og kulda setter inn setter vi opp DNT Talks en og annen tirsdag i måneden. DNT Talks er foredrag om ulike friluftstemaer som blir holdt av erfarne DNT folk, om det er ansatte, turledere eller andre frivillige. Har du et tema du ønsker å lære mer om? Send en mail til friluftshuset@dnt.no med forslag!

Andre DNT Talks blir holdt av vinterturleder og isklatrer Maria Bratteli Jonsson som forteller hva som trengs av utstyr, hvor man kan dra og klatre og den risikoen det innebærer å isklatre. Her er hennes ord:

Klatre is? Er du gæern?

Nei! Is er kjempegøy, men det krever noe kunnskap og ferdigheter.

Isklatring er noe som passer for mange og som gir en flott vinterklatringsopplevelse i den kalde tiden når steinklatrerne har trukket inn. Du må være forberedt på å fryse og ha det gøy! I dag skal jeg snakke om utstyr, hvor du kan klatre is i Oslo området og hva du må kunne for å relativt trygt kunne ferdes ut på egenhånd.

Når: kl 18.00 (dørene åpner fra kl 17.30)

Hvor: Bystua, Friluftshuset Sørenga (Sørengakaia 124)

Pris: 70 kr pr pers. Åpent for både medlemmer og ikke-medlemmer

Vil du bli medlem av DNT? Les mer om medlemsskap her - https://www.dntoslo.no/medlem/.

Kontaktinformasjon: