Mat og servering

Mattider på Nørdstedalseter, sommersesongen: 

Frokost: kl 08.00 - 09.30

Dagtid:   kl 12.00- 17.00 Salg av varme og kalde retter, vaffel og kaker.

Middag: kl 19.00


 Ingen gjester skal gå sultne til sengs, kommer du gående er du garanter å få noe å spise. 

 DNT jobber i samarbeid med Landbruks- og matdepartementet

 for å fremme lokal mat og matkultur på de betjente DNT-hyttene. 

Les mer om Lokal mat-prosjektet

Hos oss får du tre retters middag hver dag. Hvor vi bruker så mye lokale råvarer som mulig. For eksempel lam som har godt rundt hytten forje sommer eller hjort fra nabo dalen. Poteter og bær fra Hauge gard i Skjolden.

Til frokost har vi et godt frokostbord så gjestene får en god start på dagen. Det meste på bordet er hjemmelaget og krydret med kjærlighet. vi lager blant annet brød, knekkebrød og syltetøy mm.

Vi ønsker også å lage mat til dem med matutfordringer og trenger spesialkost. Kontakt oss gjerne på forhånd slik at vi kan tilberede et fullkomment måltid for dere.

VELKOMMEN TILBORDS!